TUINDERIJ ZWAAN
                                Teler met een hart voor land en product

ONS BEDRIJF

Ons bedrijf is de derde generatie binnen de familie. We zijn gevestigd in Opperdoes, waar we ook geboren en getogen zijn. Met veel plezier verbouwen wij de aardappel Opperdoezer Ronde, rode kool, witte kool en bloemkool.

Steeds meer zien wij dat de consument behoefte heeft aan eerlijke en verse producten uit eigen regio. Wij verkopen onze producten aan huis, en vullen hiermee de behoefte in van de consument.

Al onze producten worden geteeld volgens Planetproof. Dit is een onafhankelijk keurmerk dat laat zien dat voedings- en sierteeltproducten duurzamer zijn geproduceerd.

Door producten met dit keurmerk te kopen, maak je een betere keuze voor natuur, klimaat én dier.

De Opperdoezer Ronde is een ambachtelijke aardappel met een bijzondere smaak. Hij wordt geteeld op de zavelgronden in en rond het dorp Opperdoes. Sinds 1996 heeft de Opperdoezer Ronde de ‘BOB status’ gekregen, een Europees beschermde oorsprongsbenaming.

De Opperdoezer Ronde mag alleen geproduceerd, verwerkt en bereid worden binnen het daarvoor beschermde gebied binnen Opperdoes. Dit gebeurt volgens een erkende en gecontroleerde werkwijze.

Deze aardappel is een echte delicatesse en gemakkelijk te combineren bij vele gerechten. Leuk om te weten: het is geen dikmaker, de aardappel bevat geen vetten en heeft een laag zetmeelgehalte. De aardappel is rijk aan vitamine B en C. Kortom, een gezonde aardappel met een verrukkelijke smaak!

Naast de Opperdoezer Ronde kunt u bij ons het hele jaar terecht voor de aardappelrassen Bildtstar en Frieslanders.

Informeer gerust naar de mogelijkheden door ons contactformulier in te vullen. Ook voor bestellingen kunt u hier terecht.
TEAM

Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen.